Fy føj for et filter

Post fra instagram, som jeg tænker også giver mening her

View this post on Instagram

Jeg var rimelig tilfreds med mine selfies, indtil min unge lillesøster spurgte, om jeg ikke havde skruet live lovligt meget op for filter styrken, som ifølge hende, fik mig til at ligne en japansk-tegnet dukke. Jeg fik et chok! Dels anede jeg ikke, at der pr default var smurt et lag af filter fem over mine selfies. Dels var jeg rimelig ærgelig over, at jeg slet ikke så så sprød ud, som jeg troede. På vej mod 40, efter stress, røvtur og nedtur, så var jeg faktisk glad for, og en smule lettet ved, at se mig selv på min filter-fem-selvfie. Og ditto nedslået over at se mig selv uden filter. Ikke fordi jeg synes, jeg ligner møg, jeg havde bare troet og vænnet mig til et mere udglatte og rent udseende. På de følgende billeder kan du se forvandlingen fra filter 5 til ingen filter (swipe). Helt ærligt, farede jeg selv lidt vild i rækkefølgen, og måske kommer filter tre før fire. Det er jo sådan set meget godt, for så er jeg stadig tydeligere end filtret. Dog er der tydelig forskel på filter fem og ingen filter. Jeg har nu taget filtret helt væk, selvom min søde lillesøster sagde til mig: ah, tag bare lidt filter på, det gør alle jo! Fandme nej! Hvorfor skal jeg forskønne mig selv for likes fra mennesker, jeg ikke kender? Eller endnu værre, for dem, jeg kender? De vil jo vide, at billedet af mig er falskt og hvorfor forstille mig overfor dem, der jo netop holder af mig, for den jeg er, og de spor det har sat. Jeg vil hellere have færre likes for den ægte mig end mange for noget, som er en løgn. Kh Sigga #udenfilter #nofilter #gratisglæder #ærligt #ægte #stopløgnen #virkelighed #siggab.dk #snart40 #kvindeliv #opgør #sådanserjrgud #deldinefejl #udseende #filter #værdigselv #minimalisme

A post shared by Sigga Birkvad (@sigga39) on

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *