Gratis blomster

Ja! Min ældste datter og jeg er begge vilde med blomster og elsker at gå i vores have og nusse. Som min mor ofte siger, kan man putte mange penge i jorden. Derfor er vi begyndt at klunse blomster.

Fine klunsede bellis

Jeg må nok ikke sige det højt, men vi klunser blomster fra supermarkederne. Ligesom nogle skralder mad, klunser vi blomster. Vi har spurgt om lov og fik et nik til godkendelse.

Vi klunser også blomster fra bunken af haveaffald i et nærliggende boligkompleks. I dag kom min datter hjem med en stor havehortensia med små grønne skud.

Klunset stor have hortensia

Vi er selvfølgelig også typerne, der graver vintergækker, krokus og anemoner op fra skoven og planter ud i vores have hjemme. Så længe vi ikke ribber naturen, tænker jeg det er ok.

Smukka Anemoner

Så ja, blomster kan også klunses! Kom bare i gang.

4 meninger om “Gratis blomster”

  1. Jeg har fået lov til at tage fra kompostbunken på den lokale kirkegård, der bliver godt nok smidt meget levende ud jeg ville ønske supermarkederne solgte “rester” for en slik

  2. HAr kluset bloster fra mit lokale rema 1000 i mange år, nu har de fået ny container med lås på om natten så nu må man ind og spørger… har haft så mange sommer blomster de sidste mange år..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *