Sigga – Et navn, der forpligter

Indtil jeg var et år, hed jeg Sigge. Ved et tilfælde blev mine forældre opmærksomme på, at Sigge er et drengenavn. For at gøre det nemt, udskiftede de “e” med “a”. Derfor hedder jeg i dag Sigga.

Sigga for sejr

Sigga betyder ”den sejrende”. Jeg er stædig, målrettet, viljefast, energisk og vedholdende. Jeg er kreativ, hurtig og god til at se og udnytte muligheder. Når jeg sætter mig noget for, så sejrer jeg.  

På pause

For et halvt år siden valgte jeg at gå ”på pause”. Udefra set var jeg en succes. Jeg havde gennemført en lang uddannelse, som cand.scient.soc. Skabt en succesfuld karriere som konsulent i det private og offentlige, hvor jeg var vellidt af både kunder, medarbejdere og den øverste ledelse. Jeg var gift med mit livs kærlighed, som jeg havde mødt i gymnasiet og mor til tre dejlige børn. Jeg havde et dejligt hus i skoven, gode venner og et aktivt fritidsliv. Jeg havde opnået alt det, som definerer ”det gode liv” og alligevel, var jeg ikke glad. Jeg havde en oplevelse af at udleve en drøm, som ikke var min, men var ude af stand til at handle på det, fordi jeg ikke vidste, hvad min drøm om ”det gode liv” var.

Efter et halvt år på pause har jeg lagt en større afstand til samfundets idealer om ”det gode liv” og skabt mine egne. Jeg ønsker et liv, hvor jeg kan forene mine faglige kompetencer, med mine personlige interesser og passion for at formidle.

Min version af treenighed

Min ambition er min drøm

Min drøm er at udvikle, lede og formidle projekter samt skrive historier, artikler og indhold, som jeg personligt tror beriger os som samfund. Som oplyser, inspirerer og udfordrer os, fordi de rokker ved vores forestilling om, hvad der er rigtigt, bedst, korrekt, succesfuldt osv.

Jeg ved, at jeg kan

De sidste 10 år har jeg arbejdet som konsulent i det private og offentlige med speciale i kommunikation, projektledelse, management og analyse. Jeg har arbejdet indenfor de fleste sektorer; fra ældre- og omsorgsområdet til miljø og teknik. Jeg har et særligt talent for at italesætte den tavse viden, både hos den ældre beboer på plejehjemmet og kommunaldirektøren på 1. sal. Jeg ser det, andre ikke ser og omformulerer fornemmelser, følelser, oplevelser og tvetydige udmeldinger til klar og sammenhængende tale.

Du kan se mit fulde CV på LinkedIn her.

Du er også meget velkommen til at skrive til mig på siggab@outlook.dk eller ringe på 28947378, hvis du er nysgerrig efter at vide mere eller har lyst til at arbejde sammen.

3 meninger om “Sigga – Et navn, der forpligter”

  1. Pingback: Gratis glæder
  2. 1000 tak for den gave du lige har givet mig i at få indblik i din verden og alle de gratis gaver du nævnt tanke til eftertanke og alle de muligheder som man slet ikke ser der ligger lige forand en når man lever i en stresset verden jeg har lige sygemeldt mig fra mit arbejde da jeg ikke var glad mere var sur trist og et brokkehoved ( det kan bare ikke være rigtigt sådan vil jeg ikke leve det er ikke pengende værd
    Så læser jeg din blog wauu sikke et kald tænker jeg jeg vil også ha glæde og frihed jeg savner det jeg vil lege ha det sjov jeg har kun dette ene liv ( men har også en frygt da jeg tænker hvad så med økonomi det matielle ( det er jo lige meget jeg vil heller være fri og glad let i mit hjert ind være tung og trist og ingen energi så tusind tak for din fine indsigter ❤️hilsen Heidi lilli Olufsen

    1. Kære Heidi, tusind tak for din dejlige og åbenhjertelige besked. Du aner ikke, hvor meget glæde det giver mig at høre, at mine erfaringer og tanker kan bruges af andre. Tak. Jeg håber, du kommer igen:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *