Æbler, brombær og nødder – helt gratis

Så er det nu, du kvit og frit kan gå amok for 0 kroner i naturen – og vende næsen hjem med poser fulde af æbler, nødder og brombær. Helt gratis.

Her kan du plukke æbler – uden at stjæle

Brede Værk i Brede nord for København har en smuk, åben have. I den er der en æbleplantage (og jeg tror også der er et valnøddehegn), hvor man ganske gratis kan samle æbler.

Haven er meget, meget smuk og rummer bl.a. et lille lysthus, hvor man kan hvile ben og arme og drikke en kop varm medbragt te.

Æblerne er gode lige nu, og der er massere af dem.

Her finder du brombær

Nærum flyder med brombær. Virkelig. De er overalt. Min datter og jeg gik tur ved “Stampen” i Nærum – et af mine yndlingssteder. Her er et langt stykke fyldt med brombær. Flere end vi kunne spise. Så der er nok til alle.

Fordi vi plukkede brombær på en onsdag, hvor vi egentlig ikke spiser kage, bagte vi en sundere version af en brombær-tærte. Nemlig en tærte uden bund, men med crumble ovenpå. Om den reelt er sundere end en tærte, ved jeg ikke, men det føltes sådan.

Nødder

Nødder er jeg så heldig at have i haven. Og i mine forældres have. Men jeg ved, at de, også er at finde i Brede. Så “go nuts” på google og find gode steder at samle nødder. De smager herligt friske.

2 tanker om “Æbler, brombær og nødder – helt gratis”

  1. Hvor ser det dejligt ud – jeg må ud på cyklen dag.
    VIl så gerne finde nogle brombær – kan I forklare nærmere hvor Stampen er, synes det figurer flere steder på kortet;-)
    Tak for I deler;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.