Baggrund

Mest af alt er jeg træt af at høre mig selv brokke mig. Derfor kan du her på siden finde inspiration til et andet fokus, hvor genbrug, gratis glæder og medmenneskelighed er i fokus. Hvor alternativer dyrkes og afprøves uden fordomme.

Sigga

Jeg er træt af det evindelige fokus på, hvad vi hver især har erhvervet os. Hus, bil, udstyr, tøj, rejser og karriere. Jeg oplever det som en lang, tom samtale om, hvem der har det nyeste, største, flotteste osv., fremfor en udveksling og berigelse af perspektiver, synspunkter og følelser.

Materielt mættet

Jeg er materielt mættet. Jeg orker ikke længere at være optaget af og forholde mig til, hvad jeg skal købe og eje. Jeg vil have nærvær og intensitet i samværet med andre. Jeg vil gøre mig umage, fremfor at være effektiv og hurtig. Jeg vil passe på jordens ressourcer, fremfor kun at bruge dem.

Frustreret over mangel på omsorg

Jeg er frustreret over manglen på medmenneskelig respekt for hvem vi er, fremfor hvad vi gør samt vrede over vores syn og behandling af mennesker, der ikke bidrager økonomisk til samfundet. Jeg savner kreativitet, diversitet og mod.

Arrig over mangel på kontakt

Jeg er arrig over, at kontakten med mine medmennesker hele tiden bliver forstyrret og forringet af smartphones. Ofte oplever jeg, at en notifikation, mail, besked, like eller kommentar er nok til, at opmærksomheden og nærheden bliver brudt.

Nej tak!

Jeg ønsker ikke, at mine børn skal tro, at det kun er målbare resultater, fremdrift, overfladisk succes og popularitet på de sociale medier, som tæller.

Jeg savner nærvær, intimitet, langsomhed, grundighed og omhu. Sammenhold, venlighed, imødekommenhed uden bagtanker mellem mennesker samt ikke mindst taknemmelighed.

Stop brokken og gør noget andet

Mest af alt er jeg træt af at høre mig selv brokke mig. Derfor kan du her på siden finde inspiration til et andet fokus, hvor genbrug, gratis glæder og medmenneskelighed er i fokus. Hvor alternativer dyrkes og afprøves ude fordomme.


error

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.