Bedste, gratis yoga app

Endelig fandt jeg den. Igen! Min til dato bedste yoga app.

Simply yoga

Jeg downloadede den her app tilbage i 2011, da den var helt ny. Siden har jeg prøvet adskillige andre uden dog at finde bare en, der er lige så god som denne.

Så blev den væk for mig (synes ellers min telefon er nydeligt ryddet op med app’s i relevante “kasser”), og jeg kunne ikke finde den hverken på AppStore eller min telefon.
Men min kløgtige og særdeles digital kyndige datter fandt app’en på både AppStore og min telefon til mig igår! Og nu vil jeg dele glæden ved denne fantastiske, gratis toga app med jer:-

Derfor er den bedst!

  • App’en er nem at finde rundt i. Det er nemt at finde et relevant hold eller niveau.
  • Der er både hold for begyndere og øvede med tydelig sammenhæng mellem de to programmer, så man som øvet nemt kan følge egen udvikling og evt. vælge at udføre nogle af øvelserne under “øvede” som begynder.
  • Øvelserne er fint guidet, så man i hvertfald som øvet ikke behøver kigge på skærmen, men blot kan lytte.
  • Øvelserne er tilpasset programmer af 20, 40 og 60 minutter. Der er dermed mulighed for at vælge korte, men effektive forløb.
  • Hvert program indeholder stående og siddende øvelser samt øvelser der styrker hhv. balance, smidighed og styrke.

Yndlingsprogram

Jeg vælger ofte “classic routines” på 20 eller 40 minutter. Desværre er niveau 2 (øvede) spærret af en betalingsmur (i de tidligere versioner var det gratis), men det er nemt at gætte sig til, hvordan øvelserne gøres sværere.

Jeg synes, at jeg med denne app får en enkel instruktion, som er overskuelig at udføre og dermed nem at plotte ind i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.