Boganbefaling

“For os, som forstår os på livet, spiller tal ingen rolle”

Den lille prins

Det er blot eet ud af mange fantastiske, rørende og helt enkle læresætninger i bogen “Den lille prins”, som alle burde få i gave, når de bliver født og læse mindst en gang om året, fra de begynder at blive voksne og glemmer at stille spørgsmål.

Jeg har lyttet bogen til ende i dag, og er nu på anden runde, da jeg skal bruge udvalgte scener til et Walk-and-talk-kursus om “hvem man er, når ungerne flyver fra reden” og om at “gøre ny karriere midt i livet”.

Bogen kan lånes på biblioteket som fysisk bog, e-bog og lydbog. Som lydbog varer den kun en time og 45 minutter, men giver stof til eftertanke et helt liv. Fx siger den lille prisen: “Kun med hjertet kan man se rigtigt. Det som er vigtigst er ikke synligt for end øjne”. Det er jo en ledetråd for livet!

Ligesom scener, der underbygger, hvorfor tillid er vigtigt og kontrol er spild af tid. Hvorfor ejerskab kun er relevant, hvis du bruger dit ejerskab til at gøre andre godt eller faktisk forstår at værdsætte og nyde det, du ejer. Hvorfor vi er nødt til at gøre hinanden tamme, for at knytte bånd og hvorfor vi må øve os i at se og forestille os det ikke-synlige og umiddelbare.Hermed en anbefaling til at låne bogen og blive inspireret ❤️