Børnevisdom

En aftale er en aftale og børn kommer før arbejde. Jeg ved det godt og alligevel kom jeg i dag til at brænde min søde dreng af.

En aftale om cafe med all inclusive

Vi havde aftalt at tage på café efter et tandlægebesøg, men jeg blev hyret ind til en opgave og kunne derfor ikke holde vores aftale.

Han blev skuffet og ked af det. Heldigvis♥️ for det fik os til at være kreative og køre forbi en bager og sætte os en halv time før tandlægebesøget på en bænk med to go kaffe, juice og brød.

…på bænken

Vi fik snakket om liv og død, sygdom og fremtidsdrømme, hvor min søde Villads siger: jeg skal da have børn, eller synes jeg, at jeg svigter jorden🥰

Søde dreng

Hvad er vigtigst?

I min iver for at være god, dygtig og vellidt på arbejdet, som for mit vedkommende som freelancer handler meget om fleksibilitet, glemte jeg det, som egentlig er vigtigst for mig🥰.

Det er ikke altid muligt at gøre det, som er vigtigst, men det er et godt pejlemærke, tænker jeg.

Jeg kommer sikkert til at gøre det igen, men de 30 minutter på bænken dem fik og nød vi, og jeg håber, at Villads også giver fat i mig næste gang jeg skuffer eller glemmer, så jeg kan gøre det godt igen. For min og hans skyld. Børn er sgu kloge🙏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.