Fra affald til rabat

Det er genialt.

Jeg hader rod og overflødige ting og sager. Jeg synes, det “støjer” og fylder. Jeg elsker at genbruge, genanvende, dele eller gøre et kup på udsalg eller i den lokale genbrugs-mama. Det har jeg skrevet om her .

kuponer til 15 pct. rabat

Derfor er jeg intet mindre end begejstret for H&M’s koncept om, at man ved at aflevere en pose tekstil, får et rabatmærke, som giver mulighed for at få 15 pct. på køb af en vare.

Klima-Jørgen

De indleverede tekstiler bliver efterfølgende genanvendt til stof til nyt tøj. Ved at indlevere dine gamle tekstiler bliver du også lidt af en klima-Jørgen, som går ind i klimakampen og faktisk gør noget aktivt for at forbedre klimaet.

Rabat for affald

Tekstiler gælder jo både tøj (og undertøj), viskestykker, gamle gardiner og lagner – jeg har endda indleveret en gammel sovepose. I en familie som vores, med tre børn, kan jeg meget hurtigt få fyldt en pose op. Ligesom jeg også meget ofte, er nødt til at købe nye sokker, undertøj, sportstøj osv.

Jeg er begejstret. 15 pct. i rabat for affald og ren samvittighed er jo en gratis glæde i flere dimensioner: Jeg sparer en tur til genbrugspladsen, får ryddet op, rabat på mit næste køb og en skinnende glorie. Genialt! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.