Den kønne, hyggelige “could do” liste – lavet af genbrug

Der findes mange gratis og billige tilbud om kulturelle arrangementer, trykt på lækkert, tykt papir i flotte print. Bl.a. bibliotekets arrangementskalender. Jeg klipper de arrangementer ud, som jeg gerne vil deltage i og gemmer det flotte papir til huskesedler, bogmærker og kort.

Fine arrangementer og smuk grafik – der skal huskes og bruges.

Husk det!

Jeg vil gerne, men glemmer ofte de mange tilbud om foredrag, bevægelse og musik, som biblioterne bl.a. tilbyder. Derfor er jeg begyndt at klipper de arrangementer ud, som jeg gerne vil deltage i, og lime dem ind i min kalender (Jeps, jeg er gået tilbage til (også at have) en fysisk kalender). Ikke som noget jeg skal, men noget jeg kan, hvis lysten og tiden er der.

Could do

Som udgangspunkt forsøger jeg at have så få og korte to-do lister som muligt. Jeg vil ikke være styret af punkter på en liste, men min lyst og det, som er absolut nødvendigt – og derfor trænger sig på uanset, om det står på en liste eller ej.

Udklip til brug for kommende “could do” lister.

Når det er sagt, så fungerer det godt for mig med en huske/inspirations-liste over ideer, kontakter og aftaler, jeg skal følge op på, indlæg og artikler, jeg skal skrive samt filosofiske og eksistentielle noter til mig selv, som jeg øver mig i at arbejde med.

Det er ikke handlinger, jeg SKAL gøre på et bestemt tidspunkt, men blot emner, jeg skal eller gerne vil følge op på. Derfor kalder jeg det for en “could do” liste.

Et arrangement, en lang could do og en mental note til mig selv

Andre bruger smarte it-programmer til det samme, men jeg oplever, at jeg ved at skrive dem i hånden og se på dem jævnligt begynder at arbejde med dem ubevidst og nogle gange kæde dem sammen på kryds og tværs.

En køn, hyggelig og bæredygtig reminder

For at min to do liste ikke bliver en slavepisker eller gemmer sig i mængden af noter, skriver jeg den på smukt papir, som jeg klipper ud fra bl.a. bibliotekernes arrangements folder. Og så er vi tilbage, hvor vi startede. Ved bibliotekets arrangementer, som jeg gerne vil huske, og det smukke grafisk illustrerede papir, som det er trykt på og med fordel kan genanvendes til to-do lister, kort og huskesedler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.