En ide til en personlig gave

Jeg er fortaler for hjemmelavede gaver. Det har mine børn heldigvis taget til sig. Både når det gælder gaver til mig og andre.

I søndags havde min mand fødselsdag. Min søn gav ham en cykeltur. Min yngste datter en hjemmebagt jordbærtærte og min ældste datter dette fine, hjemmelavede kongespil (også kaldet Kubb spil).

Købt brugt, malet selv

Vi købte spillet brugt på den blå avis for 80 kroner. Efterfølgende malede min datter alle “brikkerne” i spillet. Kongen, sidestopler og kastepinde malede hun med guldfarve. De øvrige klodser (dem, der står på baglinjen) malede hun således, at de forestiller vores familie. Mig, min mand, hende selv, søster og bror.

Hver af os er malet med udgangspunkt i vores interesser. På den måde er spillet både et fint tidsbillede af vores familie her og nu samt en reminder om, at hun har set os hver især, og har en stærk fornemmelse for, hvem vi er som individer.

Alle brikkerne er efterbehandlet med lak, så malingen holder længere.

2 tanker om “En ide til en personlig gave”

  1. Very nicce post. I simply stumbled upon your
    blog and wanted to sayy that I have really ehjoyed browsinng
    your bkog posts. In any case I’ll be suubscribing too your feed aand I hopee you write again very soon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.