Genbrugsfund; 9 items for 250kr.

Jeg elsker genbrug. Tanken om, at en anden har haft glæde af tøjet, måske endda syet det, og gået med det i en anden tid. Glæden ved at gøre et godt kup. Købe tøj, som er anderledes, i god kvalitet, til meget få penge. Tilfredsstillelsen ved at give kasseret tøj nyt liv og bruge det færdigt.

Kom til at gå lidt amok, da der var halv pris på støvler…

Jeg kan godt blive overvældet, forvirret og træt i stormagasiner. I en genbrugsbutik er der som regel enormt hyggeligt og jeg ender med at rende rundt i butikken og prøve alt muligt tøj, mens jeg snakker med søde ældre damer om mode, tid og liv.

9 items for 250kr.

Den anden dag gjorde jeg de mest fantastiske fund. Her er nogle af dem:

Det fineste tøj, tasker og støvler

De to skjorter er af thaisilke, og så utrolig smukke. Nederdelen er hjemmesyet og passer fuldstændig i farven til skjorten. Tasken med patchwork motiv er også hjemmesyet og aldrig brugt, mens den lille clutch er af flettet læder. Det ene par støvler er i lyst ruskind og lidt “cowboy-støvle-agtige” i stilen, mens de andre er meget 80’er, og helt nye tror jeg. Desuden købte jeg en gul løbetop og et par mokkasiner. Alt sammen for 250kr. Og det bedste er, at mine døtre også kan bruge tøjet og taskerne. Altså 9 items for 250kr. i silke, ruskind og læder til glæde for tre personer. Det er da vildt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.