Genbrugsfund i juni

Jeg mangler ikke noget. Alligevel kan jeg ikke lade være med at kigge i genbrugsbutikker. Min ældste har det på samme måde, og det er blevet en hyggelig fælles “hobby”. Det er ikke altid, at vi køber noget, men den fælles jagt er sjov.

Halv pris på genbrugspris

I denne måned var der 50 pct. i to af vores lokale genbrugsbutikker. Forventningerne var tårnhøje, og vi havde hver især en mental liste over de ting, vi skulle finde og købe til en god pris. For mit vedkommende er jeg blevet helt “obsessed” med hatte. Og sommerkjoler. Min datter ser efter lange nederdele og retro træningsbukser.

Første butik var en skuffelse, anden butik var der bid, og vi gjorde nogle skønne køb til småpenge. Og det bedste af det hele var, at vi havde en hel eftermiddag sammen, hvor vi cyklede rundt, snakkede og fjollede, hoppede rundt i undertøj sammen i omklædningsrummet, prøvede og snakkede tøj, mode, udtryk, genbrug, penge, holdninger og liv uden at det blev en alvorlig en-til-en mor-datter-snak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.