Sæt nyt liv i dine gamle klude

Jeg elsker at læse modeblade. Ligesom mange andre hunkøn kan jeg godt lide tøj og sko. Men i stedet for at købe nyt, bruger jeg modeblade som inspiration til at bruge mit gamle tøj på en ny måde ved at lave en collage.

Når jeg læser dame- og modeblade, river jeg billeder ud af det, jeg godt kunne tænke mig, eller som jeg gerne vil huske. Fx inspirerende citater, musik jeg gerne vil lytte til eller bøger, som jeg gerne vil låne. Inspiration til at sætte håret på en ny måde eller bruge mine smykker anderledes. Gå med en ny farve eller sætte mit tøj sammen på nye måder.

Collage

De afrevne billeder sætter jeg op på mit spejl med tape. Hver dag, når jeg står foran mit garderobeskab og er i tvivl om, hvad jeg skal tage på, eller synes, alt mit tøj er gammelt og umoderne, tager jeg et kig på min collage på spejlet. Collagen ændrer jeg hele tiden i takt med årstiden og moden.

Collagen får mig til at huske tøj, jeg ikke har brugt i lang tid eller bruge det på nye måder. Dermed genbruger jeg mit tøj og sparer penge ved ikke at købe nyt.

Mit inspirationsboard
Lige nu indeholder min collage:
  • Fløjlsbukser (det har jeg ikke noget af i mit skab, så det er et ønske til jul)
  • Voluminøs skjorte (sådan en har min datter, og den skal jeg låne!)
  • Bog af Alberte Winding (den vil jeg låne på biblioteket)
  • Album af Søren Huss, Midtlivsvisen (den vil jeg lytte til i ro og mag. Sådan rigtigt – til ordene)
  • Brune støvler (jeg har nogle, men glemmer at bruge dem, fordi sort er nemmere)
  • Fint, lille tørklæde, bundet rundt om en lav hestehale (jeg har nogle ret fine nogle, men har aldrig brugt dem i håret)
  • Grene med røde bær (dem skal jeg huske at plukke i naturen)
  • Top 5 statements over hvad døende ville ønske, de havde gjort anderledes (dem skal jeg huske, når jeg bliver frustreret over, at være sygemeldt og uden arbejde)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *