Mission

Siggab.dk er mit stille opråb og personlige mission om at ændre vores kultur og menneskesyn. En kultur, som jeg synes, er præget af et overdrevent fokus på status, indkomst, formue, fremdrift og overfladisk succes fremfor medmenneskelighed, hjælpsomhed, kreativitet og omhu.

Sigga

En drøm

At skabe og drive en blog har længe været i mine tanker. Jeg har sågar skrevet blogindlæg, men bare aldrig offentliggjort dem, fordi jeg var bange for at virke patetisk, frelst og en smule latterlig.

Stop

For et halvt år siden, hvor jeg var alene hjemme og igen kunne mærke, at jeg ikke ville kunne falde i søvn på grund af alt for meget uro i kroppen, sagde jeg mit job op og sygemeldte mig.

Jeg hverken orkede eller fandt det rimeligt over for mig selv at forsætte med at leve et liv, som gjorde mig eksistentielt utilfreds. Et liv hvor jeg halsede afsted efter mere tid, men aldrig kunne finde ro til at nyde den. Hvor jeg oplevede en materiel mæthed, hvor jeg til tider væmmes over mit eget forbrug. For ikke at tale om spildt tid på at shoppe. Og hvorfor? Fordi jeg ikke havde fantasi eller mod til at forestille mig noget andet.

På pause

Jeg har nu været på pause i lidt over et halvt år. Økonomisk har jeg måtte skære alt unødvendigt fra såsom shopping, frisør, cafebesøg, min konebil, Irma mv. I stedet har jeg fokuseret bevidst på gratis glæder. Glæder, som er tilgængelige for alle uanset indkomst, men som vi kun ser, hvis vi tager os tid.

Glad igen

Det gør mig glad

Jeg bliver glad af at dyrke sport – særlig løb, svømning, mountainbike og yoga. Jeg kan godt lide at bage og lave mad, selvom jeg ikke har ry for at være den store kok. Jeg er vild med at læse bøger. Tiden flyver, når jeg skriver. Jeg finder ro i naturen og ved meditation. Jeg er nysgerrig og opsøgende og derfor vild med at møde nye mennesker og høre om deres historie og valg. Jeg bliver glad, når jeg er sammen med mine kære og har overskud til at hjælpe andre. Jeg bliver glad, når jeg mærker taknemmelighed for det, jeg har. Jeg synes, jeg er heldig, hver gang jeg opdager og finder glæde ved alt det, som er gratis. For så tror jeg på, at det er muligt at skabe en hverdag med et mere immaterielt fokus, centreret omkring samvær, omhu og medmenneskelighed.

Det kan jeg

Jeg arbejdet både i det private og offentlige – altid for den øverste ledelse. Mine opgaver har varieret og omhandlet alt fra analyse, proces, strategi, kommunikation, projekt- og forandringsledelse indenfor vidt forskellige områder.

Jeg har altid været en eftertragtet konsulent, fordi jeg mestrer at arbejdet i krydsfeltet mellem strategi, organisation og formidling. Jeg bevæger mig ubesværet mellem det strategiske og operationelle niveau, hvorfor jeg formår at formidle det strategiske budskab i øjenhøjde med modtageren. Jeg er dygtig til at interviewe og har stor erfaring som proceskonsulent. De kompetencer ønsker jeg at bruge til at formidle mit budskab om fokus på gratis glæder.

Det vil jeg

Efter en lang tænkepause er jeg blevet enig med mig selv om, at jeg ønsker et liv, hvor jeg kan forene mine faglige kompetencer, med mine personlige interesser og passion for at formidle. Den drøm starter her!

Siggab.dk er mit stille oprør

Siggab.dk er mit stille opråb og personlige mission om at ændre vores kultur og menneskesyn. En kultur, som jeg synes, er præget af et overdrevent fokus på status, indkomst, formue, fremdrift og overfladisk succes fremfor medmenneskelighed, hjælpsomhed, kreativitet og omhu.

På Siggab.dk finder du fem menuer:

Mere Genbrug:  Inspiration og forslag til genbrug via krea-projekter, genanvendelse, genbrug og fornyelse samt dele og bytte-økonomi.

Gratis Glæder: Inspiration til gratis glæder via konkrete forslag til bl.a. aktiviteter, sundhed, motion, velvære, samvær og oplevelser.

Mere Menneske: Inspiration til øget medmenneskelighed, respekt og værdighed via historier fra hverdagen om almindelig medmenneskelighed, som ikke kræver heltemod eller særlige færdigheder, blot et smil, en venlig bemærkning eller hjælpende hånd.
Test og forsøg med kost, motion, alternativ behandling, tilgange og forståelser fordi jeg tror, det er vigtigt, også som voksen at forblive nysgerrig og søgende.

Mere Sigga: Information om mig, links til artikler, jeg har skrevet eller arbejde, jeg har udført samt kontakt oplysninger.

error

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.