GRATIS GODMORGEN-YOGA

Det er ikke nogen hemmelighed ,at jeg elsker yoga. Efter fire tidlige, hurtige morgener som underviser i forandringsledelse, har jeg en stile, langsom morgen, hvor det ikke betyder så meget, om jeg starter med at arbejde kl. 8 eller 9. Der er yoga min gratis luksus.

Jeg kan godt lide at lave morgen-yoga efter undervisning fra Boho Beautiful. Et par, der rejser rundt i verden og optager yoga-undervisning, som de tilbyder gratis via you-tube.

Nogle af deres timer er udformet som morgen-timer. Det vil sige, at de er bygget op omkring lange, blide stræk, der vækker kroppen, mens sindet er beskæftiget med vejrtrækning. Det sidste gør, at sindet ikke kan gå i gang med at tænke på dagens “to-do” – og det giver en form for “mellemtid” mellem nat og dag, der er ret fantastisk.

Du kan finde en halv times morgen-yoga her. Hvis du google “boho morgning yoga”, vil du se, at der er mange forskellige timer. Alt fra 10 min. til 30 min.