Gratis podcast om min vej til og med gratis glæder

Jeg har været med i en podcast🙈 Podcasten handler om at være selvstændig, men da “gratis glæder” var mit fundament og springbræt til at turde blive selvstændig, handler den også om gratis glæder ❤️

Måske mit forløb kan vække genklang, afsky, afstand eller inspiration til bevægelse hos andre.

Podcast om at være selvstændig

Podcasten handler om at være selvstændig, men det er jo bare en arbejdsform – og jeg tænker derfor, at processen med at finde et fundament og springbræt kan anvendes til afklaring og bevægelse generelt, uanset om det handler om arbejde, familie, fritid mv.

Jeg kan iøvrigt anbefale hele podcast-serien og ikke mindst bogen af samme navn, skrevet af Dorte Palle Jørgensen🎉.Og som bonusinfo kan jeg fortælle, at det omtalte netværk sidst i afsnittet starter op den 9. Februar (se mere på min LinkedIn profil her).