Gratis yoga-stræk og afspænding

Jeg elsker yoga og har dyrket yoga i mange år. Det har jeg vist allerede skrevet og fortalt om flere gange. Bl.a. her, hvor jeg har delt nogle af de videoer og undervisningsprogrammer (gratis selvfølgelig), som jeg holder mest af.

Gratis hverdagsyoga til alle

Et godt yogaminde fra min tid som yogaunderviser

I dag afprøvede jeg en ny kanal; nemlig Feminas gratis hverdagsyoga med skønne Karen Pallisgaard, hvis bøger jeg bl.a. har læst med stor interesse og genklang.

Gratis hverdagsyoga til alle

På Feminas yoga-kanal “gratis hverdags-yoga for alle”, kan du finde forskellige yoga-sessioner. En til at blive rolig inden sengetid, en til detox, en for ryggen osv. Jeg prøvede detox-videoen i dag, som passede lige til mit humør og der, hvor jeg er lige nu.

Prust, støn, prut – fordi du kan!

Det gode ved videoerne er, at du kan lave dem, når det passer dig og hjemme på stuegulvet eller i det fri (når det bliver lidt varmere og holder op med at regne) og ikke bekymre dig om, om du trækker vejret for højt, lavt eller stønnende eller slår en prut.

I dagens detox yoga-session skulle jeg bl.a. trække vejret ind med næsen og ud med munden inspreret af Bikram yoga, hvilket helt sikkert lød mærkeligt. Men jeg gjorde det, fordi jeg var alene hjemme – og det var faktisk enormt dejligt og forløsende. Så bare kom i gang.

Undskyld, hvis du er typen, som synes, fødder er klamme