I bio til halv pris

Vi er en familie på 5; to voksne og tre børn. En tur i biografen koster min 500kr. bare for at komme ind og se filmen. Dertil kommer popcorn, vand, sodavand og slik osv.

500kr. for en tur i biografen

Jeg synes, det er voldsomt dyrt for halvanden times aktivitet, hvor man blot sidder stille og lader sig underholde passivt. Børnene derimod, synes det er enormt hyggeligt, særligt når det regner og er koldt udenfor og vil selvfølgelig gerne se de film, som de andre snakker om i skolen.

En del af klubben

For et år siden tilmeldte jeg os Nordisk Film biografklub. Siden har vi gået lidt oftere i biografen, fordi vi via klubben kommer til forpremiere på udvalgte film. I søndags så vi “Selvhenter” og i december så vi “Ternet Ninja”. – To underholdende og sjove film til kun 250 kr. for os alle fem pr. film.

Lidt ekstra til færre penge

Ved en forpremiere er der nogle gange lidt ekstra lir. Ved forpremieren til “Selvhenter” f.eks., kom Milang brødrene og holdt et kort oplæg samt svarede på spørgsmål fra salen.

Et basismedlemsskab af biografklubben er gratis og giver mulighed for bl.a. at se forpremierer. Alle nyheder og tilbud kommer direkte i din mailboks, så du skal ikke selv være opsøgende. Det er ikke gratis, men billigere. Se mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.