Ideer til udflugter i det smukke solskinsvejr

Jeg sad og bladrede mine opslag igennem og blev opmærksom på, hvor mange turforslag jeg har delt. I dags er det solskin for første gang i lang tid, og hvis du ikke er overbebyrdet med arbejde eller jule to do, vil jeg foreslå dig disse ture.

Nogle af forslagene er skrevet på en andens årstid, hvilket også ses af billederne. Men altså, Danmark er jo skønt og kønt hele året, især i solskin som i dag, så jeg ser ingen grund til ikke at komme afsted.

Forslag til udflugter i solskin

Her komme liste over forslag og links:

  • På tur med ungerne til skaterbane i Helsingør, se mere her
  • På tur med en vendinde eller din mor til Rosenhaven i Valby, se mere her
  • På tur med kæresten til Fredensborg slotspark, se mere her
  • På toppen af Amager forbrænding, se mere her
  • Med familie til Vallensbæk, der er mega smukt, se mere her
  • På by vandring i Hillerød, se mere her
  • På byvandring i smukke Køge, se mere her

Jeg har ikke været så flittig til at vedligeholde min hjemmeside. Til gengæld har jeg været flittig til at dele forslag til udflugter, genanvendelse, oplevelser under min definition af gratis glæder i Facebook-gruppen “Gratis Glæder”, som du er velkommen til at anmode om medlemsskab i her.