Formidling

Jeg hjælper virksomheder og kommuner med at formidle viden, historier og budskaber. Som et led i arbejdet med en analyse, ledelsen af et projekt eller en selvstændig formidlingsopgave, hvor en virksomhed søger hjælp til at udarbejde tekster til en hjemmeside eller et tilbud jf. nedenstående illustration.

Sigga går i dybden, kommer vidt omkring og formår at få bundet en fin sløjfe på det hele, så sammenhængen fastholdes.

Lene Møldrup Kristiansen, afdelingsleder i MT Højgaard for salg og tilbud.

Hvad er god formidling?

God formidling er en individuelt tilpasset fremstilling af viden, baseret på en nøje udarbejdet logik, struktur, illustrationer, grafik og tekst. Sidstnævnte består af sætninger, ord og en særlig ”tone og voice”, som forbinder afsender, emne og modtager og fungerer som signatur. Hos mig kan du derfor forvente, at formidlingen af din viden som minimum indeholder:

Sigga har en Gudsbenådet pen og med hendes fantastise personlighed og væsen, har jeg altid været mega stolt af at sende Sigga ud i marken under vores Goodtalks brand.

Pernille Sandberg Bech, CEO & Founder af Goodtalks

Interviewet som genre

Jeg har forkærlighed for interviewet som kvalitativ metode og journalistisk genre. I forbindelse med analyser og projekter har jeg gennemført og analyseret interviews af ledere, medarbejdere, borgere og pårørende indenfor eksempelvis ældresektoren.

For virksomheder og magasiner har jeg interviewet store personligheder som Emilia van Hauen, kultursociolog, og Marlene Nørgaard, administrerende direktør for My Banker, samt mindre kendte personligheder med en spændende historie og noget på hjerte.

 Udvalgte referencer

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Sigga i forbindelse med et stort tilbudsprojekt i MT Højgaard, som vi endte med at vinde sammen. Jeg oplevede Sigga som en fantastisk sparringspartner, der går ind i projektet både med hjerte og hjerne. Hun går i dybden, kommer vidt omkring og formår at få bundet en fin sløjfe på det hele, så sammenhængen fastholdes. I det konkrete projekt satte Sigga sig hurtigt i byggebranchens finurligheder og var god til at stille en masse gode spørgsmål til teamets refleksion. Og så er hun en dygtig og interessant formidler.

Lene Møldrup Kristiansen, afdelingsleder i MT Højgaard for salg og tilbud.

Sigga spillede os gode ved at være central figur i hele opbygningen af Goodtalks Knowing. Både på det rent strategiske niveau, men var også udførende i opbygning af artikler i databasen. Sigga har en Gudsbenådet pen og med hendes fantastise personlighed og væsen, har jeg altid været mega stolt af at sende Sigga ud i marken under vores Goodtalks brand. Jeg giver mine varmeste anbefalinger!

Pernille Sandberg Bech, CEO & Founder i Goodtalks

Jeg kan kun give Sigga mine varmeste anbefalinger. Sigga er ekstrem kompetent og har skabt vækst i nogle virksomheder med over 1000% flere besøgende i løbet af kort tid. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Sigga.

Niclas Schulze Andersen, Direktør i Globu IVS