LAD OS SNAKKE SAMMEN OM DET, DER BETYDER NOGET

Fra august 2020 er jeg den heldige facilitator af en gående samtalesalon.

Kort fortalt går det ud på, at vi mødes en gang om ugen i fem uger og går en tur, mens vi snakker sammen om det, som betyder noget. Fx: Hvad er det gode liv? Hvad betyder penge, arbejde, relationer og kærlighed for glæden ved livet? Hvor meget har vi selv indflydelse på, og hvor meget er givet på forhånd eller et udslag af tilfældigheder?

“Når vi snakker med nogen, der ikke ligner os selv, får vi nye perspektiver på vores idéer og indblik i andre livsformer. Jo mere vi øver os i at dele vores tanker, holdninger og begejstring med hinanden, jo nemmere bliver det måske også at føre nogle af tankerne ud i livet” – Sigga Birkvad.

Vores snakke tager udgangspunkt i en kort tekst (prosa, lyrik, faglitteratur), som vi alle har læst forud for vores gåtur. Jeg vil facilitere vores snakke; både i forhold til proces og spørgsmål, men ellers er det deltagerne, som bestemmer samtalernes indhold. I kan læse mere her.

For alle læsere her, har jeg fået mulighed for at tilbyde én gang gratis. Brug blot koden “gratis glæder” ved tilmelding (skrives i kommentar-feltet).

Måske ses vi – og ellers er ideen til samtalesaloner givet videre (det kan jo også arrangeres privat).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.