Perleplade-kunst

Efterårsblad
Perleplader – er det en gratis glæde, som er værd at dele? Ja! Jeg bliver glad af at lave noget sammen med mine børn, som vi alle synes, er sjovt. Jeg bliver glad for at modtage en gave fra dem, som jeg oprigtigt synes, er smukke. Jeg bliver stolt hver gang, jeg fx kigger på det fine efterårsblad her til venstre. Tænk, at min datter med egne hænder har lavet noget så fint. Dejligt, at hun allerede nu, har evnen til at skabe gratis glæder.

Det her smukke efterårsblad, lavet af perler, er en af de bedste gaver, jeg har fået af mine børn. Det hænger på en gren på et træ i min have og er smukt på alle årstider, men allermest lige nu, hvor det passer til efterårets farver.

Min datter har også lavet smukke fugle, bier, ugler og sommerfugle til mig efter “opskrifter”, som hun har fundet på YouTube. I år vil jeg ønske mig flere blade af hende til jul. Måske vil jeg selv lave et par fugle til min far, som konsekvent kun ønsker sig hjemmelavede gaver af både børn og voksne.

Ugle
Fugle
Rudolf med den røde tud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.