Møbler, der spøger

I anledning af halloween delte jeg tilbage i oktober nogle af de møbler, der spøger hos os. Det gjorde jeg i Facebook gruppen “Gratis glæder”, som er for alle, der er interesseret i at blive inspireret til, opleve og dele gratis glæder. Du kan se mere om gruppen her.

Møbler, der går igen

Sig hej til:

  • Min svigerfar (billede et). Reolen er lavet af min svigerfar for over 50 år siden af drivtønmer, som han fandt ved Vesterhavet. Et fragtskib var gået på grund og træ af den eksotiske variant Oregon pine drev i land. Min svigerfar, som var tømrer, byggede de fine reol-kasser, som vi nu har slebet ned og lakeret.
  • Min mormor (billede to). Reolen har stået i min mormors hjem i det, der er for altid for mig – 42 år. Reolen stod i det værelse, som jeg altid sov i, når jeg besøgte min mormor. Reolen var dengang hvid. Nu har jeg slebet den og malet den blå. Min “mormor” står på mit kontor og følger med i min dag.
  • Min mor (billede tre). Skrivebordet er fra min mor, som lever i bedste velgående. Skrivebordet har stået hos min forældre i mange år og da jeg skulle bruge et skrivebord til mit kontor, spurgte jeg, om jeg måtte deres, fordi jeg synes, det er super flot. Jeg har slebet det og lakeret det. Det har stadig nogle skygger af tiden. Fx mærker fra kopper og en våd ske, som min mor, stedfar eller lillesøster må have lavet. Det er ret hyggeligt.

Jeg er vild med genbrug. Ting, tøj, møbler – Alt. Jeg elsker, at tingene har en historie og synes det er tilfredstillende, at være med til at holde det, der er produceret, i live.