Moodboard for juni- sammensæt dit gamle tøj til nye looks

Som skrevet tidligere, laver jeg næsten hver måned et “moodboard”, som er en form for kollage på mit spejl. Her samler jeg udklip af flotte looks, tøj, sko samt tips, jeg skal huske. Desuden kulturelle arrangementer som jeg gerne vil til. Altså en form for huskeliste med det primære formål, at få ideer til at bruge mit tøj på nye måder ved at sammensætte det på nye måder, bruge det, som ligger bagerst i skabet eller som jeg har glemt eller prioriterer mine køb (af brugt tøj).

Juni måneds moodboard

Juni måned

Juni måneds moodboard indeholder bl.a.:

  • Hvid i hvidt sæt med et strejf af cowboy (skal lige øve mig på ikke at spilde, men jeg har hvide items)
  • En flettet taske (som jeg just har arvet fra min lillesøster)
  • Lange kjoler (jeg købte en brugt i vinter)
  • Ide til at tage en skjorte inden under en kjole (jeg har både skjorte og kjole)
  • En venlig reminder til mig selv om at gå med store øreringe til hverdag (jeg kommer hurtigt til at føle mig for fin eller pyntet)
  • En blomstret skjorte
  • Tip om udstilling på Louisiana (planlagt til næste uge)
  • Tip om fotoudstilling
  • Tip om mandelolie (pt. bruger jeg kokos og elsker det)
Work in progress

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.