Nye klunse-fund

Jeg elsker at klunse. Spændingen ved, om jeg har gjort et godt fund. Glæden ved det klunsede – en gave uden anledning – og taknemmeligheden for, at andre giver det videre fremfor blot at smide det ud. På den måde HJÆLPES vi ad med at bruge ting HELT op.

Tak for to fade og en flaske

I weekenden klunsede jeg tre fine ting. To fade og en fin, brun glasflaske. Fade kan jeg altid bruge, og flaksen; ja, den manglede jeg nærmest til min lille samling af brunt glas og keramik. Tak for det!

Klunser-fund gennem tiden

Jeg klunser alt, hvad der kan klunses. Møbler, tøj, ting og sager samt planter. Tingene skal som regel vaskes og enkelte gange også sættes i stand. Men når det er gjort, så står jeg ofte med meget unikke genstande, som ikke kan købes for penge, fordi de som regel er gamle og med en historie, som kun tiden kan producere. Nedenfor har jeg samlet et udsnit af mine klunser-fund gennem tiden.

Det blomstrede, firkantede fad har fulgt mig siden jeg var 22 år, hvor jeg hev det op af en skraldespand på en rejse i Frankrig. Vinglas og tallerkener fandt min datter og jeg på en ferie på Orø, hvor nogen havde overtaget et sommerhus og sat forskellige ting ud, som de ikke ville overtage. Stolen fandt min mand til storskrald og satte efterfølgende i stand. Og sådan har jeg en historie med de fleste af tingene. Det er hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.