Nye møbler ud af klunset ragelse

I min Facebookgruppe “Gratis Glæder”, som du kan finde her, lovede jeg et par eksempler på møbler, vi har lavet ud af affald.

Jeg havde dog glemt at tage højde for, at de møbler, der står på mine børns værelser, er omgivet af så meget liv (rod), at de drukner lidt 🙈🙈🙈 Nå, men her kommer lidt eksempler. Here it goes:

  • Reol af klunsede osb-plader, som vores tidligere nabo, fik leveret to ny Arne Jacobsen læder stile i. Se mere her
  • Stole, som min mand fiskede op af storskraldet. Sleb ned, malede og satte nyt stof på. De fungerer nu som skrivebordsstol på mine døtres værelse
  • Gammel stige, fra dengang, stiger blev lavet af træ og ikke metal. Vi fandt den til storskrald. Malede den og har først brugt den som knagerække på et badeværelse (knager skruet ind i den) og nu som stumtjener i vores soveværelse.
  • Sofabord af rester af vores gulv. Vi har lige lagt nyt gulv i vores hus og havde i den forbindelse noget gulv i overskud. Vi kunne ikke sælge det, men byttede det væk for arbejdskraft til st lave dette bord. Det er lavet af firmaet Compono.
  • Skatereol, altså en holder til skateboard. Hvis du har en søn, der skater, ved du, at det er nødvendigt for at kunne se gulvet. Reolen er lavet af gamle byggematerialer.

Igår fandt min datter et ældre, mega flot kakkelbord til storskrald. Hun har slet ikke plads til det, men er overbevist om, at det vil være perfekt, når hun en dag flytter hjemmefra (please, lad der gå lang tid❤️). Så nu står det på hendes værelse, mere som bænk end reol. Men godt klunset, synes jeg👏