Nyt soveværelse for 132kr.

Jeg har længe været virkelig træt af mit og mandens soveværelse, men ikke haft ideerne til, hvordan vi skulle gøre noget ved det. Eller valgt at prioritere det i rækken af andre gøremål og indretningsprojekter, fordi det jo blot er et praktisk rum til at sove i, som hverken vi eller vores gæster kigger ret meget på.

Men så en dag tog spontaniteten fat i min ældste datter og jeg, og vi rykkede rundt, arrangerede, opdaterede og forskønnede vores kedelige soveværelse til noget, som nu faktisk er helt hyggeligt og pænt. For kun 132 kr.!

Ta daaaaaa

Fra gammelt og brug til nyt

Første skridt var at skabe mulighed for at opbevare smykker, makeup og tøj, som hverken er rent eller beskidt på en pæn måde.

Vi fandt en gammel reolkasse i kælderen, som vi indrettede med:

  • Gamle æsker til smykker
  • En lille bakke til smykker, som jeg i sin tid har arvet fra min mormor, men som slet ikke kom til sin ret i den skuffe, som den lå i
  • En gammel kop, som var gået itu, men sagtens kunne bruges til opbevaring af armbånd
  • En potteplante med en plante, vi gravede op i skoven
  • Emballagen fra en pakke te, som var alt for fin til at smide ud, selvom teen var drukket, og som jeg derfor havde gemt
  • En drømmefanger, som min datter havde lavet for nogle år siden
  • En garn pynte-genstand af pomponer, som min anden datter gav mig i julegave for nogle år siden

Desuden en stol, som min mand i sin tid fiskede op af en container og satte i stand samt en kurv fra kælderen, som indeholdt biler, ingen leger med mere.

(Næsten) nyt klædeskab

Vores klædeskab var egentlig pænt (nok), men bare lidt for hårdt i udtrykket. Nærmest sådan lidt high tech, og jeg ville hellere have en hyggelig, romantisk, vintage-stemning. Om det var det, jeg fik, ved jeg nu ikke- men forandring fryder, og jeg synes, det nye udtryk passer til væggen med reol-kasse, stol og kurv.

Netto havde tilbud på læder-greb. 12kr. for to styk. Min datter og jeg skiftede allle grebene og resultatet var et blødere udtryk. Kombineret med vores spejl, som altid er beklædt med månedens moodboard, synes jeg det spiller meget godt sammen.

Og et natbord

Jeg havde ikke et natbord før, og derfor lå mit vækkeur (Jeps, jeg kører med vækkeur i stedet for smartphone, og jeg elsker det!), bog, hårelastikker mv. altid på gulvet og flød.

I sommer fandt jeg en fin, fin kasse på gaden i Montpelier, hvor vi havde byttet os til at låne et hus (en virkelig fin, billig måde at holde ferie på, som du kan læse om her). Den fungerer nu som natbord.

Mit nye natbord – som er meget pænere i virkeligheden:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.