Om Sigga B

Sigga B består af Sigga Birkvad – en enmandshær med stor slagkraft – som har et bredt netværk af samarbejdspartnere.

Sigga er 41 år, uddannet cand.scient.soc fra 2006 og har løbende efteruddannet sig. Bl.a. indenfor følgende områder:

  • Projektledelse – Prince2 certificeret
  • Procesledelse
  • Netværksledelse
  • Diplomledelse
  • Forandringsledelse
  • Jounalistik

Sigga har arbejdet som konsulent i 14 år i det private og offentlige, hvor hun har stået i spidsen for flere strategiske, tværgående projekter med fokus på at udvikle, omstille, optimere og effektivisere.

Sigga er en eminent projektleder, som behersker at styre processer, produkter og interessenter sikkert frem til et resultat. Sigga besidder solide formidlingsevner, og har flair for at sikre et godt samarbejdsklima også i pressede tidsprocesser. Jeg kan på det varmeste anbefale Sigga som projektleder.

Carsten Riis, direktør i Ballerup Kommune

Hvorfor netop Sigga?

Sigga er ekstrem dygtig til at skabe overblik og involvere sine medmennesker, hvad enten der er tale om en ledergruppe, teams, borgere, brugere, medarbejdere eller kunder. Målet er at skabe værdifuld forandring, og midlet er involvering.

Fokus på opgaven og konteksten

Sigga gør ikke brug af én metode, men udvikler sammen med kunden og udvalgte samarbejdspartnere en fælles strategi og handleplan for, hvordan den konkrete udfordring skal løses.

I dette arbejde trækker Sigga på sine akademiske færdigheder og mangeårige erfaring, men er meget opmærksom på, at det er i samarbejdet med kunden og med fokus på den unikke situation, at løsningen skal udarbejdes.

Fleksibilitet og vedholdenhed

Når der er lagt en handleplan, skal arbejdet påbegyndes. Det er sjældent, at arbejdet følger planen slavisk. Ofte opstår det uforudsete udfordringer, ny viden tilkommer eller mennesker reagerer anderledes end ventet.

Sigga er i stand til at holde fokus på målet samtidig med, at hun sammen med kunden finder nye vej, der bringer bolden i mål indenfor den aftale tid og det fastlagte budget. 

Tavs viden

Sigga har et særligt talent for at italesætte den tavse viden gennem processer, kvalitative interviews og observationsstudier. Den evne har Sigga anvendt i flere projekter, hvor hun er blevet bedt om at analysere en konflikt, afdække en kultur eller komme med forslag til at optimere services og ydelser.

Sigga ser det, andre ikke ser og omformulerer fornemmelser, følelser, oplevelser og tvetydige udmeldinger til klar og sammenhængende tale.

Kontakt

Vil du vide mere? Invitere til en uforpligtende snak eller drøfte en konkret opgave? Skriv da gerne på e-mail siggab@outlook.dk eller ring på 2894 7378.