Podcast anbefaling: Kender du følelsen af ikke at passe ind i det liv, som du lever?


Det gjorde jeg for ca. 5 år siden. Følelsen var så stærk, at jeg udviklede en eksistentiel stress, som bl.a gjorde, at jeg led af søvnløshed.

Gratis glæder som anker og pejlemærke

Derfor sagde jeg mit job op, hvilket medførte en lavine af forandringer, der alt i alt gjorde, at jeg var nødt til at redefinere mig selv og tilgangen til mit liv. Gratis glæder blev mit anker og pejlemærke dengang og nu.


Jeg ændrede mit liv, men allermest min indstilling. Jeg er ikke “noget”, men et “nogen” i konstant bevægelse. For sådan er jeg. Iderig, nysgerrig, relationel og impulsiv. Det skal der være plads til i mit liv, ellers mister jeg glæden. For andre kan det se anderledes ud.

Jeg har fx klienter i coaching hos mig, der næres af sikkerhed, kontrol, vished og forudsigelighed. Andre der næres af tryghed, forbundethed, og intimitet.
Jeg er fascineret af, hvordan vi hver især finder vores vej. Derfor deler jeg dette afsnit af podcasten “Mod til indsigt og udvikling”, som netop handler om at reagere på følelsen af ikke at passe ind i det liv, som man lever. Du kan finde podcasten via podcaste app’en.


For mig hjalp det at observere mig selv og som en detektiv lægge mærke til, hvornår, med hvem og hvad jeg var glad og hvad deres karakteriserede min glæde.
God lyttelyst .