Projektledelse

Vil du være sikker på, at dit projekt får det nødvendige fokus? At det bliver drevet sikkert frem mod målet? Til tiden og indenfor det aftalte budget? I samarbejde med relevante interessenter og samarbejdspartnere, så projektet er levedygtigt – også når projektperioden er ovre? Så tag fat i Sigga B

Sigga er en eminent projektleder, som behersker at styre processer, produkter og interessenter sikkert frem til et resultat. Sigga besidder solide formidlingsevner, og har flair for at sikre et godt samarbejdsklima også i pressede tidsprocesser. Jeg kan på det varmeste anbefale Sigga som projektleder.

Carsten Riis, direktør i Ballerup Kommune

14 års erfaring med projektledelse

Sigga B tilbyder professionel projektledelse af små og store projekter, baseret på 14 års erfaring og succes med projektledelse. Sigga B har bl.a. ledet projekter om:

Tydelig projektledelse i samspil

Hos Sigga B anses projektledelse for et samspil mellem flere færdigheder. Overblik, struktur og fokus er afgørende for at nå målet, men skal udfordres af grundige, vedvarende analyser. Analyser, der er baseret på et gedigent datagrundlag og involverende processer, hvor opfattelser, perspektiver og erfaringer bringes i spil og bidrager til et helstøbt billede af problemet og en realistisk løsning.

Udvikling og resultater skal formidles løbende til projektets styregruppe og arbejdsgruppe samt eventuelt bestyrelse eller politisk udvalg – naturligvis tilpasset den enkelte målgruppe, dennes bidrag til projektet samt og tid og situation.

Sigga er en meget energisk, kreativ og dygtig projektleder, som forstår balancen i at udfordre det bestående og levere som konsulent. Endvidere udviser Sigga et stort overblik som projektleder og tager stort ansvar for såvel kvalitet og fremdrift.

Tim Erling Harvorsen, Projektdirekør for Kanalbyen Fredericia. Tidl. kommunaldirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Hele pakken

Sigga B tilbyder hele pakken: Projektledelse, analyse og formidling. Du kan vælge at tilkøbe alle ydelser, eller kun enkelte – afhængigt af dit behov og situation.

Sigga B arbejder selvstændigt og fokuseret, men altid i samspil og samarbejde med kunden, brugere, borgere mv., så det endelige resultat tager afsæt i den virkelighed, projektet skal implementeres i efterfølgende.

Udvalgte referencer

Sigga Birkvad har været projektleder og koordineret arbejdet med at etablere et fælleskommunalt selskab, der skal indsamle husholdningsaffaldet i fem kommuner, herunder Furesø Kommune. Det har Sigga gjort rigtigt godt med engagement, overblik og sikker hånd. Jeg kan varmt anbefale Sigga, hvis I mangler en projektleder.

Claus Torp, Direktør i Furesø Kommune

Jeg kan på det varmeste anbefale Sigga, der hurtigst sætter sig ind i, hvad der er opgaven – også selvom den er kompliceret og teknisk – og arbejder kompetent og effektivt med den. Hun er god til at skabe tillidsfulde relationer og sikre samarbejde i en god ånd.

Marie Louise Madsen, Teknisk Direktør i Ishøj Kommune.

Sigga er en effektiv og energisk konsulent. Sigga evner hurtigt at finde den rette vej til at få projekterne implementeret i organisationen med fokus på både tid, kvalitet og økonomi. Sigga kommunikerer klart og tydeligt til alle parter i de projekter hun har ansvaret for.

Jens Kjellerup, CIO i Ballerup Kommune.