Projektledelse

Projektledelse handler om at orkestrere færdigheder, kompetencer, viden og følelser, så der opstår et samspil.

Sigga er en eminent projektleder, som behersker at styre processer, produkter og interessenter sikkert frem til et resultat. Sigga besidder solide formidlingsevner, og har flair for at sikre et godt samarbejdsklima også i pressede tidsprocesser.

Carsten Riis, direktør i Ballerup Kommune

Overblik, struktur og fokus er afgørende for at nå målet, men skal udfordres af grundige, vedvarende analyser, baseret på kvantitative og kvalitative data.

14 års erfaring med projektledelse

Jeg har stået i spidsen for både små og store projekter. Strategiske, tværfaglige og fag-faglige inden for både det private og offentlige jf. illustrationen nedenfor:

Hele pakken

Jeg tilbyder hele pakken: Projektledelse, analyse og formidling. Du kan vælge at bruge mig til det hele, eller kun enkelte elementer.

Udvalgte referencer

Sigga er en meget energisk, kreativ og dygtig projektleder, som forstår balancen i at udfordre det bestående og levere som konsulent. Endvidere udviser Sigga et stort overblik som projektleder og tager stort ansvar for såvel kvalitet og fremdrift.

Tim Erling Harvorsen, Projektdirekør for Kanalbyen Fredericia. Tidl. kommunaldirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Sigga Birkvad har været projektleder og koordineret arbejdet med at etablere et fælleskommunalt selskab, der skal indsamle husholdningsaffaldet i fem kommuner, herunder Furesø Kommune. Det har Sigga gjort rigtigt godt med engagement, overblik og sikker hånd. Jeg kan varmt anbefale Sigga, hvis I mangler en projektleder.

Claus Torp, Direktør i Furesø Kommune

Jeg kan på det varmeste anbefale Sigga, der hurtigst sætter sig ind i, hvad der er opgaven – også selvom den er kompliceret og teknisk – og arbejder kompetent og effektivt med den. Hun er god til at skabe tillidsfulde relationer og sikre samarbejde i en god ånd.

Marie Louise Madsen, Teknisk Direktør i Ishøj Kommune.

Sigga er en effektiv og energisk konsulent. Sigga evner hurtigt at finde den rette vej til at få projekterne implementeret i organisationen med fokus på både tid, kvalitet og økonomi. Sigga kommunikerer klart og tydeligt til alle parter i de projekter hun har ansvaret for.

Jens Kjellerup, CIO i Ballerup Kommune.