“stå stærke i livet med gratis glæder”

Vil du med? Til on-line foredrag den 28. april kl. 10-11 om at “stå stærke i livet med gratis glæder” med “moi”. Det sker via den socio-økonomiske forening “powerjobsøgerne”, som du bl.a. kan finde på LinkedIn her og Facebook her.

Alle er velkomne til at lytte med, stille spørgsmål og i det hele taget deltage eller dele muligheden med andre.

Arbejde er nærende, sjovt og spændende. Men det må ikke blive definerende!

Ofte præsenterer vi os med vores titel og en kort beskrivelse af, hvad vi laver. Arbejdet bliver definerende for, hvordan vi bliver opfattet og opfatter os selv samt hvad, vi har til fælles som mennesker. Det er synd!

Livet er meget mere end arbejde, og som mennesker er du meget mere end din titel, rolle og funktion på arbejdsmarkedet.

Min påstand – og ambition – er, at du er nødt til at kende, fokusere på og opsøge de aspekter af livet og dig selv, som gør dig glad før (eller udover) din plads på arbejdsmarkedet. Kun derved kan du opnå ro og viden nok til at stå stærkt på arbejdsmarkedet. Både som jobsøgende og arbejdende.

Gratis glæder er blevet mit “helle” og “energilager”

Personligt har jeg fundet en glæde og styrke i at fokusere på gratis glæder. Igen og igen er jeg blevet bekræftet i, at de gør mig glade – helt ned i maven. Det giver mig en vished om, at min glæde ikke koster penge, men derimod tid, nærvær og kreativitet – og med den vished står jeg enormt stærkt som selvstændig konsulent, med alt hvad det indbefatter af svingende indtjening og hård konkurrence.

Vil du med?

Så kom! Alt du skal gøre er, at møde op den 28. april kl. 10-11 foran din skærm hjemme hos dig via Facebook-gruppen “powerjobsøgerne”, som du finder her. Om du er i slåbrok eller suit spiller ingen rolle – du er helt anonym. Alle er velkomne, og du må derfor hjertens gerne invitere din vendinde eller kollega med. Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.