Sustainable look & to do – Moodboard november og december 2019

Det er helt fjollet! Uden grund og spild af tid, men jeg gør det alligevel. Laver nyt moodboard for resten af november og 10 dage ind i december, hvor jeg rejser til Australien og går på sommertid.

Moodboard for november/december 2019

På date med Picasso i karamel, tern og min mormors gamle basker hue

Jeg har været igennem stakken af magasiner og reklamer igen, igen og revet billeder ud. Det pudsige er, at der i stakken af magasiner er blade tilbage fra 2017 under temaet “forår” – og alligevel er der masser af billeder og “look”, som jeg får lyst til at afprøve. Så meget for tidens tendenser!

Blandede materialer, karamel og Picasso

I november/december vil jeg huske, finde, låne og afprøve:

  • Tøj i brun, beige og karamel og gerne køre et fuldt suit under overskriften “brun”. Har jeg noget? Ja, nok mest i beige, men måske mandens klædeskab skal udforskes lidt?
  • Tern! For Guds skyld giv mig tern – jeg kan mærke, at de vil gøre mig godt. Da jeg var 13 år, gik jeg model for en børnetøjsforretning og fik i løn lov til at vælge et sæt tøj. Jeg valgt nogle bukser i pepita-tern, men havde ikke modet til at gå med dem. Nu tager jeg revanche og vil iklæde mig alle de tern, jeg kan finde. I sommer købte jeg den smukkeste ternede Burberry jakke på loppemarked. Den skal jeg da bruge som cardigan her om vinteren, måske ikke samme med denne strik (se billede) – men hver for sig er de mine nye yndlings items. Jeg har også en nederdel i tern i kælderen, som børnene har været klædt ud i mange gange (købt i genbrugen for 6 år siden). Måske den kan sys om?
  • Blandede materialer; fløjl, uld, satin og silke. Jeg må ned i kælderen og finde mine sommerkjoler og nederdele frem og forsøge at mikse dem med strik. Enten en tynd rullekrave inden under en kjole, eller en chunky strik udover. Og hvad angår fløjl, så har min datter en fin nederdel, og jeg har også denne kjole (købt for 45kr!!!!), som jeg lige skal finde mod til at bruge full-blown på arbejde (har haft den på med en strik udover).
  • Baskerhuen. Min mormor gik med sådan nogle, og jeg ved, at min mor har gemt en af dem. Den skal jeg prøve! Hvis jeg er heldig, dufter den stadig af min mormor (som døde i 2010) og måske også af min mor. Kvinderne i mit liv samlet i en baskerhue!
  • Picasso – ham vil jeg møde på ARKEN sammen med familien og gode venner, hvor der netop nu er en udstilling under navnet “Elsket af Picasso”.

Denimjakker, masser af hygge pakket ind i Netflix og te og en lille smule leopard

På mit moodboard er der også masser af hygge – derfor den søde pige i blå uldsweather og med en stor tekop i hånden (Hun er kun at se på det øverste billede) . Hun er ikke model, men genstandsfelt for en artikel om at være uhelbredelig syg. Som hun sidder der, ser hun ikke syg eller ulykkelig ud. Tværtimod emmer hun af ro og hygge.

Der er også et billede af en kvinde i en denimjakke, som hun bruger som cardigan. Hun er heller ikke model – jeg synes bare, hun ser mega cool ud. Voksen, rå og hot!

I November/december vil jeg:

  • Finde mine cowboyjakker frem fra sommergarderoben og bruge dem som cardigans.
  • Se den anbefalede Netflixserie om de to teenagere Alyssa og James: “The end og the f***ink world” med mine børn.
  • Huske mig selv på, at jeg stadig er sporty på den sprøde, og ikke kun yoga-agtige måde, ved at tage min og mandens gamle træningstrøjer på fra 90’erne.
  • Lade min leopard top vise lidt tænder under en varm strik.

Ta daaaaa – sikke en måned at gå i møde.