Sy dine egne scrunchies og grin dig bagdel i laser

Midt i alt det triste og skræmmende er der alligevel lidt sjov🤪

Hjemmelavede (ultra grimme) scrunchies

Nemlig de her ultra grimme scrunchies, som jeg har syet ud af en gammel bluse, som jeg har byttet med min nabo. Hendes aflagt sko og tøj for min hjælp til markedsføring. Smart! Desværre holdt den ene bluse kun kort, da den var mør i stoffet. Men da den bestod af de fineste blonder, nænnede jeg ikke at smide den ud og havde derfor gemt den til et udefineret krea-projekt.

Jeg fulgte ellers en opskrift fra Søstrene Grene, som mine søde mor sendte mig. Syede på maskine ind i mellem (dog med sort og ikke hvid tråd…..), men alligevel ligner mine scrunshies mere punkterede kondomer end noget, man vil putte i håret 👀

Det er ikke resultatet, som tæller

Men hyggeligt var det. Og sjovt💙! Og når først elastikkerne sidder i, kan man ikke se, hvor grimme de egentlig er🙃

Blot en ide til kreative sysler eller tidsfordriv i en mærkelig tid samt reminder om, at det er processen og ikke resultatet som er afgørende❤️🌈 Som skrevet hyggede jeg mig virkelig med at lave disse tre “dimser”, som tog mig utrolig lang tid, men jeg grinede skønt imens og hyggede med mine døtre, som også syede løs💪

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.