Professionel Projektledelse

Jeg styrer dit projekt sikkert og professionelt i mål via grundige analyser, involverende processer og tydelig formidling!

Professionel projektleder

Overblik og struktur

Jeg er nysgerrig og interesseret. Derfor er det naturligt for mig at strukturere, bearbejde og analysere viden for dernæst at strukturere og formidle denne, så de nødvendige beslutninger kan træffes.

Koordination og facilitering

Jeg er ikke bange for at stille mig i midten, være vedholdende og stille de ”dumme” spørgsmål for at sikre vidensdeling, koordination og fremdrift. Dette kan ske via pauser, hvor jeg skaber tid og rum for eftertænksomhed og dialog gennem involverende processer, som jeg tilrettelægger og faciliterer.

Tydelig formidling

Jeg er en stærk kommunikator; mundtligt som skriftligt og er kendt for at aflæse behovet for kommunikation, før andre italesætter det.

Erfaring

Jeg har 14 års erfaring som projektleder. Jeg har arbejdet i både det private og offentlige, hvor jeg har stået i spidsen for både små og store projekter af en strategisk, driftsorienteret og tværfaglig natur.

Jeg lykkes, fordi jeg tager udgangspunkt i konteksten, situationen og de mennesker, jeg arbejder med.

Referencer

Sigga Birkvad har være projektleder og koordineret arbejdet med at etablere et fælleskommunalt selskab, der skal indsamle husholdningsaffaldet i fem kommuner, herunder Furesø Kommune. Det har Sigga gjort rigtigt godt med engagement, overblik og sikker hånd. Jeg kan varmt anbefale Sigga, hvis I mangler en projektleder.

Claus Torp, Direktør i Furesø Kommune

Jeg kan på det varmeste anbefale Sigga, der hurtigst sætter sig ind i, hvad der er opgaven – også selvom den er kompliceret og teknisk – og arbejder kompetent og effektivt med den. Hun er god til at skabe tillidsfulde relationer og sikre samarbejde i en god ånd.

Marie Louise Madsen, Teknisk Direktør i Ishøj Kommune.

Sigga er en meget energisk, kreativ og dygtig projektleder, som forstår balancen i at udfordre det bestående og levere som konsulent. Endvidere udviser Sigga et stort overblik som projektleder og tager stort ansvar for såvel kvalitet og fremdrift.

Tim Erling Harvorsen, Projektdirekør for Kanalbyen Fredericia. Tidl. kommunal-direktør i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Sigga er en effektiv og energisk konsulent. Sigga evner hurtigt at finde den rette vej til at få projekterne implementeret i organisationen med fokus på både tid, kvalitet og økonomi. Sigga kommunikerer klart og tydeligt til alle parter i de projekter hun har ansvaret for.

Jens Kjellerup, CIO i Ballerup Kommune.

Relevant efteruddannelse og kurser

  • Prince2 certificeret
  • Uddannet Procesledelser fra Metropol
  • Uddannet i netværksledelse (intern uddannelse i regi af Lyngby Taarbæk Kommune)
  • Uddannet i udvalgte fag under “diplom i ledelse, Metropol
  • Uddannet Forandringsleder i “A-2”, Norge
  • Uddannet i “det journalistiske håndværk, Århus Universitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.