Sådan laver du en ny billedvæg gratis

Inspireret af nybyggerne, et program om boligindretning, som er på vores tv-liste, som jeg har skrevet om her , har min ældste datter og jeg lavet en billedvæg.

Work in progress

Gamle billeder skaber nyt blikfang og bringer minder frem

Vi har fundet gamle billeder frem, sorteret, grinet og mindedes og efter lange snakke valgt de helt rigtige billeder. Vi har kigget gamle tegninger og stakken af perleplader igennem samt klunset rammer, som efterfølgende er blevet pudset.

Min datters æstetiske sand og min stædighed

Uden min datters sans for udtryk og æstetik var vores billedvæg aldrig blevet pæn. Uden min stædighed og ihærdighed var vi aldrig kommet i mål. Det var meget sværere end jeg troede og tog meget længere tid. Men nu hænger rammerne der, og de sidste billeder fra vores seneste rejse til New Zealand skal printes og sættes ind i de tomme rammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.